Oldstars vann första Fyrkanten Cup

Lördagen 21 april spelades första upplagen av Fyrkanten Cup i just Arena Fyrkanten i Vargön. Sex lag var anmälda och extra trevligt var det att ha ett lag med utifrån genom Kärra IBK.

Alla lag mötta alla till att börja med för att sedan gå in i slutspel där ettan mötte fyran och tvåan mötte trean i semifinal. Efter gruppspelet toppade BK Stolpskott tabellen efter bland annat en 5-0 seger mot Oldstars i sin sista gruppspelsmatch. I finalen stötte man på Oldstars igen, som var revanschsugna och kunde vinna finalen med 3-0.

Grattis säger till segern önskar vi Oldstars, och ett stort tack till övriga, spelare, sekretariat, domare och IBK´s F04 som gjorde ett fantastiskt jobb med kiosken som gav en riktigt trevlig inramning till hela tillställningen.

Vinnarna OLDSTARS

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *