Seriemötet 190903

Representerade lag:

Wolfkillers, Alvas Pågar, RGBK, Al Bandy, Tvåstad Anacondas, Gött o blandat, Hur svårt kan de va?

 

Serieupplägg:

Spelschemat ligger ute. Det blir två hersserier, en division 1 och en division 2. Åtta lag och dubbelmöten i division 1. Division två spelar en omgång enkelmöten, och därefter kommer lag 1 till 5 möta varandra en gång till och lag 6 till 9 en gång till. Damserien blir en serie med sju lag. Dubbelmöten.

Vi kommer att behöva spela 6 matcher var annan söndag för att få till det, viktigt att vi håller tiderna och att det flyter på.

 

Domare.

Vi har färre domare i år och vädjar till lagen att kolla om man har någon eller känner någon som vill döma. Kontakta i så fall Björn. Sven erbjuder sig att ha en regelgenomgång. Det kan bli så att vi kommer att köra med en domare per match för att få ihop det.

 

Veteranlicens.

Spelare som är 40+ och spelar i utvecklingslag eller liknande för att fylla upp dessa lag (och därmed är liciensierade innebandyspelare) kan få deltaga i Korpens seriespel efter ansökan och Godkännande av Korpen Vänersborg.

Målvakterna.

Vi fortsätter likt föregående år att man får till låna in målvakt från annat lag, men gärna att man löser det inom laget, samt att varje lag har minst en målvakt.

 

 

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *