Uppdatering med anledning av Coronaviruset v.14

Vi har hela tiden haft för avsikt att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer att göra så även fortsättningsvis. Efter presskonferensen i onsdag såg det därför ut som vi skulle ställa in resterande två söndagar. En revidering, eller ett förtydligande kom redan samma kväll, och utifrån det så tolkar vi det som att vi kan spela vidare i. Man kan ju alltid argumentera för att Korpinnebandy inte är det viktigaste i världen och att man kan ligga steget före. Det kan man som enskilt lag eller spelare självklart välja att göra och all respekt för det beslut i så fall.

Korpen Vänersborg kommer alltså att fortsätta seriespelet i innebandy i nuläget. Dels är vi få åt gången vid våra sammankomster och dels så är vi lokala. Alltså vi reser inte kors och tvärs över landet för att spela våra matcher. Med anledning av skarpare restriktionen och en begränsing av max 50 per sammankomst så ber vi er att låta supportrarna stanna hemma. Mellan varje match riskerar vi annars att bli för många i hallen.

Vi tänker alltså på följande:

  • Har du symtom på förkylning eller influensa så stanna hemma, avstå inte bara spel utan även att följa laget från läktaren.
  • INGA ÅSKÅDARE
  • Inga handskakningar när vi tackar för match.
  • Varje lag tar eget omklädningsrum.

Detta gäller nu och kan komma att revideras utifrån nya rekommendationer.

Våra Cuper som skulle spelats nu i vår ställs in, och förhoppning om att kunna spela dessa till hösten finns.

/Björn Westerlind, ordförande

Starta en konversation

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *